април 20, 2024

Докато Благой се жени: Златка празнува РД на новия си (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dokato-blagoy-se-zheni-zlatka-praznuva-rd-na-noviya-si-snimki/166443 Kliuki.net
Докато Благой се жени: Златка празнува РД на новия си (Снимки)

Златка Райкова се отдаде на щур купон по време на сватбата на Благой Георгиев, видя Kliuki.net.

Случайно или не, новият й Карен имаше рожден ден точно в деня, в който бившият й реши да се врече във вечна вярност на любовницата си. И двамата с Райкова го отпразнуваха подобаващо като плеймейтката не пропусна да сподели куп сторита, за да покаже колко добре се забавлява.

Тя отпразнува 28-ия рожден ден на новото си гадже с бурни танци в дискотека. Райкова качи няколко сторита, с които да покаже колко влюбени са двамата. Друг е въпросът, че според мнозина, тя все още страда заради раздялата си с футболиста. И се е хванала с Карен само и само да му натрие носа.

Тези слухове биват подкрепени и от факта, че буквално дни преди сватбата, Златка възстанови някои от снимките си с Благой в социалните мрежи. Като в същото време изтри кадрите с Карен.

Близки до моделката също смятат, че тя не е превъзмогнала Джийзъса. Още повече, че е свикнала тя да зарязва мъжете, не те нея и то заради по-млада любовница. Затова и толкова се стараела да покаже колко е щастлива точно в деня, в който Георгиев вдига сватба с друга. Да не говорим, че нея така и не я направи своя съпруга, въпреки, че му роди син.