ЕТО доказателството, че Камелия чака бебе (ФОТО)

Гласувайте за статията

Случи се! Онова, което мрежата коментира отдавна, най-после е факт: фолк дивата Камелия чака бебе!

Камелия гали корема си, а лицето й има особено излъчване…

Няма какво друго да мисли човек, когато гледа една от последните й снимки във Facebook: Камелия гали с ръка корема си, а лицето й има особено излъчване. Дано това да е обяснението за загадъчната й усмивка: феновете най-добре знаят, че звездата и приятелят й Цветелин неведнъж са признавали – узрели са за родителство и искат да си имат бебе.
Само преди два месеца мълвата за бременността на Камелия отново се завъртя в мрежата. Всички бяха дотолкова убедени, че желанието на двойката най-после е постигнало резултат, едва ли не вече им честитяха. Наложи се Камелия да опровергава новината – и точно тогава тя обяви, че не е бременна, но “…СКОРО смятам, че и това ще се случи”.

Шушукането по тази важна за фолк фурията тема спряга клюки в две посоки. Едната – че Камелия не може да зачене, и втората – че постоянно отлага важния момент заради многобройните си ангажименти. По-скоро е второто, но навярно и тя вече си е дала сметка как биологичният часовник ускорено цъка и нещата няма за кога да се отлагат. Още през септември, когато отричаше за пореден път бременността си, Камелия може би вече е имала новина, но съзнателно я е задържала. Както е известно, женските суеверия карат българките да си мълчат в първите седмици от голямата промяна. Пазят ревниво тайната си – но озарените лица и неволни жестове, както е с Камелия, казват повече от думите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар