Добромир Гущеров стяга царска сватба за щерка си (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Добромир Гущеров вдига сватба по царски за дъщеря си Мартина, богаташът прие зет си с отворени обятия

Доведената щерка на Добромир Гущеров и нейния любим Димитър Евтимов са заедно от три години. Мартина и футболистът, който играе на Острова за  „Нотингам” смятат да свият семейно гнездо.

Двойката се е отделила от родителите си и живее в Англия. Сдобили са се с собствен дом и автомобил. Отношенията между влюбените вървят към законен брак. И то с пълната подкрепа на милионера Добромир Гущеров. Който бил очарован от младите, които се справяли сами без подкрепата на родата. Разчитайки единствено да доходите, които си изкарват в кралството.

Финансовата им независимост се дължала на заплатата на талантливия вратар и доходите на Мартина. Които им стигали да поддържат луксозен живот. Като обикалят света на дълги воаяжи и да се обзаведат с луксозен джип и тузарско жилище. Никога не крънкали роднините си за пари.

Богаташът и бивш депутат Гущеров бил възхитен от скромността на Мартина, а съпругата му Диана направо обожавала бъдещия съпруг на дъщеря си. Който уважавал наследничката й и я глезел като принцеса.

Не минавал семеен празник без младите да присъстват. Те винаги били добре дошли на фамилните сбирки в тузарските имения на милионера, предават от bgdnes.bg.

Любовната история на Мартина и Димитър може да се проследи по снимките в социалната мрежа. Които публикуват. От тях се вижда, че влюбените в свободното си време се отдават на развлечения по екзотични острови, скъпарски ресторанти, посещения на дворци  и всякакви други забележителности.

В последно време обаче доведената щерка на Добромир Гущеров се размечтала за бебе. Затова се говори, че вече стягат сватбеното тържество. Бившият депутат от БСП смятал да ги зарадва с приказна сватба, за която дълго ще се говори. Близки издават, че венчавката щяла да прилича на изисканите балове от царско време.

Вижте още снимки на Мартина и Митко в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар