Добромир Гущеров се развежда (Вижте защо натири жена си)

Гласувайте за статията

След Християн, сега и Добромир Гущеров е на път да остане сингъл.

Милионерът Добромир Гущеров и съпругата му Диана не живеят заедно и разводът изглежда все по-възможна алтернатива за двамата. Заради доста по-младата красавица бащата на Християн заряза неговата майка. А след това мина под венчилото с бившата сервитьорка в долнопробни заведения.

Въпреки че мнозина уверяваха Добромир Гущеров, че Диана просто го използва и нищо добро няма да види от нея, някои факти не могат да се отрекат. Красавицата успя сериозно да промени милионера, и то все към добро. Заради сериозния стимул пред себе си, той свали цели 50 килограма и стана съвсем нов човек. Същото направи и Мария със сина му Християн, но и на тях не им се размина развода!

Няма спор, че красивата Диана си изигра много добре картите и успя да влезе не само под кожата, но и във фамилията на Добромир Гущеров. Той прие дъщеря й като свое дете и буквално позлати и двете. Двамата винаги са изглеждали като перфектната светска двойка, усмихнати и безупречни на всяко събитие. Но истината за брака си те знаят най-добре, пише hotarena.net.

Добромир Гущеров май скоро отново ще е на любовния пазар

Добромир Гущеров май скоро отново ще е на любовния пазар

Приближени на семейството в разпад споделят, че между двамата никога не е пламвала онази силна любов и привличане, които дават началото на повечето връзки. Добромир Гущеров наистина харесва Диана, но сякаш все повече съжалява, че заради нея се е развел с предишната си жена Анелия. А дали ще се стигне до втори развод и какво ще последва след него, остава да разберем!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Добромир Гущеров се развежда (Вижте защо натири жена си)”

  1. мара

    авг. 22. 2017

    Ега ти критерият за „успешен“ брак- да те накарат да отслабнеш, хахаха

    Reply to this comment

Добавете коментар