Добромир Гущеров отсвири сватбата на Християн и Светлана (Богаташът не ще и да чуе за снахата)

Добромир Гущеров отсвири сватбата на Християн и Светлана (Богаташът не ще и да чуе за снахата)
5 (100%) 1 vote

Добромир Гущеров е отказал да се появи на сватбата на сина си със Светлана Василева

Добромир Гущеров не ще и да чуе за новата си снаха

Добромир Гущеров отсвири сватбата на сина си и Светлана Василева. Това призна самата плеймейтка, която потвърди, че с Християн вече официално са семейство.

Тя допълни още, че свекърът Добромир Гущеров не е присъствал на подписването, предаде „Телеграф“. Двамата са сключили граждански брак на 1 юли, като датата е избрана от майката на бизнесмена.

„Подписахме, вече съм омъжена жена. Гражданският брак беше на 1 юли. Датата я избра майката на Хриси. Някак символично е – нов месец и ново начало. Чувствам се много добре, различно е. Бяхме в тесен кръг – аз, Хриси, моето и неговото семейство. Добромир не беше тук“, споделя Светлана.

Светлана Василева и Християн Гущеров сватба

Снимка: Инстаграм

Според блондинката свекърът не присъствал заради неотложни ангажименти, но злите езици споделят, че Добромир е категорично против избора на наследника си.

Светлана все още изпипва детайлите около тържеството за сватбата на 12 юли. „Реших на подписването да съм с къса рокля, защото ще съм с дълга на самата сватба. Всъщност тогава ще сменя два тоалета. Обичам този по-кукленски стил, исках да съм като Барби за подписването, затова оставих косата си пусната, заложих и на различен от очаквания тоалет“, заяви тя.

Припомняме, че това е първи брак за Светлана и втори – за Гущеров. Той вече мина под венчило с фолк дивата Мария, с която обаче се разведе миналата година, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар