Добромир Гущеров отсвири и второто дете на Светлана и Християн (Богаташът не ще и да чуе за внуците си – Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Бившият депутат от БСП все още не е виждал новия си внук, който кръстиха на него

Добромир Гущеров стана дядо за втри път преди около два месеца. Но все още не е намерил време да  види второто бебе на Светлана и Християн. Въпреки, че синът му и снахата го кръстиха на него и той ще продължи рода.

Причината не се крие в някакъв конфликт с младите, нито пък в семейни спорове за наследство и подялба на бизнесите. Според слуховете Гущеров-старши бил воден за носа от втората си съпруга Диана.

Добромир и Диана Гущерови се върнаха в родината
Снимка: Фейсбук

До скоро Добромир и половинката му живееха в Австрия. Отскоро обаче си дошли в България. Госпожа Гущерова често споделя снимки от Еленския Балкан. Където вероятно притежават семейна вила.

Според клюките богаташът и любимата му зарязали живота си зад граница заради внучката на Диана, която също е кръстена на баба си и се роди в началото на тази година. Щастливата баба се нагърбила с тежката задача да помага на дъщеря си Мартина в отглеждането на бебето.

Диана Гущерова помага на дъщеря си в отглеждането на малката Диана
Снимка: Фейсбук

Така, че бившият депутат бил поставен в ситуация, в която да се грижи повече за доведената си внучка, отколкото за родните си Анелия-Добромира и новородения Добромир.

Отначало бизнесменът се зарадвал много когато разбрал, че Светлана е бременна с момче. Но после ненадейно спрял да се интересува какво се случва, въпреки предстоящото раждане и се отчуждил.

Младите се озадачили от промяната в поведението му и били шокирани, че след като внука се родил не последвала реакция от дядото.

В  обкръжението на фамилията Гущерови се говори, че втората съпруга на Добромир не била очарована от появата на момче в рода. Тъй като дете от мъжки пол ще е първи претендент за голямото наследство на богатия си дядо, предават от ПИК.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Добромир Гущеров отсвири и второто дете на Светлана и Християн (Богаташът не ще и да чуе за внуците си – Всичко за драмата)”

 1. Pena

  Дек. 22. 2020

  Dedo, vij vnucheto be! To ne e vinovno no e tvoia krav=================Tova na drugata da ne e po dobro!!!!

  Reply to this comment
 2. vuna

  ян. 22. 2021

  shte si razkasam gashtite ot tazi tragedia…hahahahaha

  Reply to this comment

Добавете коментар