Добромир Гущеров отказва да приеме Светлана Василева в семейството (Богаташът бесен на сина си заради моделката)

Добромир Гущеров е категоричен, че няма да приеме Светлана Василева в семейството си

Добромир Гущеров не ще и да чуе за моделката, въпреки напъните й да се впише във фамилията

Добромир Гущеров не ще и да чуе за Светлана Василева. Таткото на Християн Гущеров е повече от бесен на сина си заради връзката му с моделката. За която не спирал да обяснява, че няма никаква професия и само ще му изяде парите.

Милионерът е категоричен, че няма как да приеме блондинката за снаха, въпреки, че тя прави какви ли не опити да се вклини в семейството. Като дори се щракна с майката и бабата на Християн, за да покаже колко добре се разбира с тях.

Светлана Василева Християн ГущеровПоведението й обаче изобщо не може да заблуди стария Гущеров, който е сигурен, че Василева търси само изгода от връзката си със сина му. Неслучайно се коментира, че тя е приела да се събере с Християн, след като той й обещал, че ще й купи нова кола и ще й отпусне месечен бюджет за харчове. Малко след това Василева започна да дава интервюта, в които обясняваше как станала на 30 години и е време да има деца.

От 27 декември миналата година когато Светлана и Гущеров се събраха за втори път до ден днешен обаче Гонзовица не е получила….. кола. Този безспорен факт много притеснява плеймейтката. Тя се чувствала за втори път прецакана. Първият път го беше напуснала, защото я държал на сухо и без кеш. Сега кошмара май се повтарял, оплаквала се блондинката пред приятелки, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.