Добромир Гущеров изненада Диана с кола за РД (Вижте как поляха празника)

Гласувайте за статията

Добромир Гущеров носи на ръце втората си съпруга, изненада я с баровски армаган за рождения й ден

Половинката на Добромир Гущеров добави още една година към възрастта си. Богаташкото семейство отпразнува рождения ден на Диана в Силистра. Бившият депутат организирал луксозно парти за любимата си жена.

Диана и Добромир Гущеров на крилете на любовта
Снимка: Инстаграм

На баровския купон били поканени всички роднини и близки приятели на милионерската фамилия. Черешката на тортата обаче бил луксозния подарък, с който Гущеров-старши изненадал доста по-младата си съпруга.

Луксозен лек автомобил в червено, опакован като подарък от Дядо Коледа взел ума на рожденичката. Тя споделила, че се радва на скъпия дар, но за нея най-големия подарък бил, че любимите й хора я уважили за личния й празник. Плътно до госпожа Гущерова била и нейната дъщеря Мартина. Която както писахме вече е в очакване на първородна рожба.

Семейство Гущерови с Мартина и зетя
Снимка: Инстаграм

И ако някой се чуди защо богаташите са избрали крайдунавския град за тържеството, отговорът е много прост. Там едрият бизнесмен е собственик на луксозен хотел- ресторант. В който се помещават три заведения за хранене и нощен клуб.  А стаите, които са 79 на брой са луксозни и обзаведи в различен старинен стил от 18 и 19 век.

Да припомним, че известната двойка има по един драматичен развод зад гърба си. Семейство са от 5 години. А заради новата си половинка Диана Русанова маститият баровец отслабна с колосалните 54 кила преди време, предават от bgdnes.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар