Диона от „ВИП Брадър“ сваля от трона Гери-Никол (Вижте как)

Диона от „ВИП Брадър“ сваля от трона Гери-Никол (Вижте как)
1 (20%) 1 vote

Диона от „ВИП Брадър“ сваля от трона Гери-Никол

Гери-Никол има сериозна конкуренция в лицето на рапърката Диона. Младата изпълнителка неочаквано влезе в Къщата на Големия брат и накара всички да се запитат — кое е това момиче?

Тийн звездата в действителност не е съвсем неизвестна. За почитателите на арендби музиката тя е доста популярна и сред най-обещаващите млади звезди в този жанр. Песента й „Дреме ми“ е гледана над 500 000 пъти и по изключение гледанията не са купувани. Дори нещо повече — тъмнокосата изпълнителка е рекламно лице на някои от най-известните козметични марки и има заснети десетки фотосесии.

Но главната цел на Диона, заради която тя влезе във „ВИП Брадър“ е да детронира Гери-Никол. Самата тя признава това, а също така, че смята да се превърне в най-голямата рап звезда на България.

Решението на продуцентите да я вкарат във формата съвсем не е случайно. До последно се говореше, че Сузанита трябва да влезе в предаването, заедно с майка си, но от Агенцията за закрила на децата се намесили и провалили влизането й в шоуто. В действителност самият Нико Тупарев още преди старта на организиране на новия сезон заяви, че Сузанита може и да си мечтае да влезе във „ВИП Брадър“, но докато не стане пълнолетна този път за нея е отрязан.

Междувременно Диона от друга страна съвсем няма подобни проблеми. Изпълнителката се радва на огромна популярност и интерес от страна на феновете. Дори и тези, които не я познават, с интерес наблюдават поведението й във ВИП Брадър. Засега тя не е имала пряк сблъсък нито с колежката си Лора Караджова, нито с кралицата на капризите Нора Недкова.

Щурата Диона с амбиции да задмине Гери-Никол сн. Фейсбук

Щурата Диона с амбиции да задмине Гери-Никол сн. Фейсбук

Плеймейтката за момента вижда като заплаха единствено Розмари. Но по всяка вероятност бързо ще открие, че рап звездата също не е противник, който трябва да бъде подценяван…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар