Динко Динев носи на ръце бременната Даниела (Първи снимки с половинката му)

Гласувайте за статията

Динко Динев дебютира с новата си половинка, Даниела Неделчева се показа в напреднала бременност

Динко Динев, познат като повелителят на Свети Влас направи официален дебют с жената, която ще го дари със седмо дете. Бизнесменът и миската за първи път се появиха като двойка заедно на морския фешън уиик.

Даниела Неделчева, която бе подгласничка в конкурса „Мис България” през 2013 година вече е в напреднала бременност и гордо носи огромния си корем. Двамата с олигарха дефилираха на модното събитие. Което се проведе край пристанището на курорта.

Снимка: ПИК

Двойката обаче не пристигна заедно. Охранителят на красавицата я докарал със скъпарско червено „Ферари” . Което било подарък за Даниела от бащата на бъдещото й дете. Според експерти цената на спорния автомобил е около 500 хиляди лева.

Загрижен за детето и изгората си Динко Динев забранил изрично на Даниела да сяда зад волана на Ферарито докато не излезе от родилното. На снимките от морското събитие, ако бременната красавица не бе позирала до любимия си едва ли някой би я разпознал.

Снимки: ПИК

Красивата бургазлийка е далеч по-различна от времето когато участва в конкурса Мис България и стана подгласничка на Нанси Карабойчева преди няколко години. Макар, че е бременна фигурата й не е мръднала като изключим наедрелия корем.

Колаж: ПИК

Промяната се вижда от талията на горе. Освен, че се е сдобила със силиконов бюст Даниела е преминала през няколко естетически подобрения на лицето, от както е с олигарха. Една, от които е ринопластика на носа, предават от ПИК.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар