Динев-младши изнудва Емануела за издръжка на Мити (Всичко за наглостта)

Гласувайте за статията

Димитър Динев-младши сложи черешката на тортата на своята наглост.

Дни преди рождения ден на сина си Мити, който бе вчера, Емануела останал изумена от поредната постъпка на татко му Динев-младши. Вместо той да се трогне от празника му и да се замисли как да го изненада, милионерският наследник отново доказа, че не заслужава да бъде родител.

Както знаме, от известно време се води дело между Емануела и бившия й относно родителските права върху сина им Мити. Засега певицата спечели една малка битка от войната и в момента сина й е при нея. Тя ще направи всичко възможно тези обстоятелства да се запазят, а и съда е на нейна страна. В последната година лъснаха куп доказателства, че Динев-младши не е достоен да бъде баща на прекрасния си син.

И с последното си действие го затвърди!

Въпреки че наследника му е поверен на грижите на Емануела, която го обгрижва и осигурява финансово напълно, милионерчето е решило, че има още една възможност да я удари под кръста. Докато се фука с парите на мама и тате, той е завел дело срещу фолк певицата.

А в него е подчертано, че освен правата върху сина си, той иска да получава и месечна издръжка за него в размер на 95 лева! И това ако не е наглост, здраве му кажи… Искът на Динев-младши идва месец след делото, което Емануела спечели. А докато Димитър се прави на пример баща, който иска да се грижи за детето си, пред съда, той дори е пропуснал последната му наложена възможност за среща, пише hotarena.net.

Видно е, че милионерският наследник е подал иска не защото иска да поеме грижите за Мити, а за да злепостави майка му. Адвокатите, обаче, са категорични, че искането няма как да издържи в съда. Той дори е лъгал, че досега редовно е плащал издръжка на Емануела. А тя многократно отрече това да е истина.

Динев-младши отново вбеси Емануела

Интересно за какво са му на Динев-младши тези 95 лева. Ако мисли да гледа сина си с тях, малко се е объркал. Или просто неговите танцьорки са го разорили и е опрял до тази сума…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар