ЖЕСТОКА МЪКА! Дими: „Никой не може да ми помогне…!”

Гласувайте за статията

Приятелите на Димитър от „Биг Брадър” изказват своето съчувствие и го даряват с подкрепата си в този труден момент

 

Дими от „Биг Брадър”, който загуби дъщеря си Деметра, е съсипан. Той е заобиколен от много приятели, които непрекъснато изказват своите съболезнования и го питат с какво биха могли да са му полезни в този момент.

Дими е съсипан...

Дими е съсипан…

В отговор на това той лаконично благодари за оказаната му подкрепа и сподели: „Никой не може да ми помогне, само времето…”.

С мъката на бившия съквартирант е съпричастна цяла България, въпреки че Дими пожела да не говори за нея. Неговото искане беше отправено към продуцентите на предаването, които държат в неведение за случилото се и участниците вътре. Никой от тях не знае, а тези, които излизат, нямат право да коментират, дори да искат да му отправят послание. Семейството беше сполетяно от жестока трагедия и още не може да се съвземе от шока. Затова Дими е категоричен, че ще си позволи изказване по въпроса, когато е готов и намери сили да го направи.

Деметра Казълова си отиде внезапно преди седмица. Безжизненото й тяло беше намерено в апартамента им в Лондон от сестра й Ива. По всяка вероятност Деметра се е самоубила, но разследването по случая, още не е приключило. Момичето е имала проблеми с наркотиците и е възможно да е предозирала в комбинация с алкохол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар