Тъжно! Ето как Дими се сбогува с дъщеря си

Гласувайте за статията

Дими реши да кремира дъщеря си, церемонията ще се състои в Лондон

Трагично загиналата дъщеря на участника в „Биг Брадър“ Димитри Казълов ще бъде кремирана другата седмицата. Това съобщи самият баща на страницата си в социалната мрежа. Късно вчера той изпрати кратко съобщение до приятелите си, с което ги уведоми, че ако искат да се сбогуват с Деметра, могат да го направят. Много от тях вече потвърдиха желанието си да изпратят Деметра в последния й път.

Дими ще кремира дъщеря си

Дими ще кремира дъщеря си

Вместо традиционно погребение обаче, Дими и семейството му решиха да кремират тленните останки на Деметра. 23-годишната студентка загина при трагични обстоятелства преди дни. Новината за смъртта й се появи в социалната мрежа дни, след като самият Дими бе изваден от шоуто. До последно участникът в „Биг Брадър“ не знаеше за огромната трагедия, която преживява семейството му.

От Нова телевизия отказаха да коментират случая и уважиха личната трагедия на Дими. Ники Кънчев също отказа да обсъжда темата и само заяви в ефир, че Дими получава подкрепа от цяла България. Хиляди изпратиха съболезнователни послания на страниците на предаването в социалните мрежи, а и във форумите. Новината за смъртта на Деметра Казълова потресе страната. А разкритията, че вероятната причина за смъртта й е самоубийство още повече натъжиха обществеността.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар