Дими: Дъщерите ми са най-голямата ми гордост!

Гласувайте за статията

Звездата от „Биг Брадър“ се гордееше с децата си

Най-голямата гордост на Дими от „Биг Брадър“ са децата му. Още преди да влезе в шоуто, той призна пред феновете си, че те са най-голямата му радост и гордост.

Дими се гордееше с дъщерите си

Дими се гордееше с дъщерите си

„Най–големият успех е да бъда приятел с децата си.“, сподели тогава съквартирантът. Докато беше в Къщата той с усмивка говореше за тях и най-вече за по-малката–Деметра.

Освен това Дими сподели, че изключително много се гордее с успехите на двете. И най-голямата му мечта беше да ги види щастливи и успехи.

Трагедията връхлетя Дими неочаквано и до последно той не знаеше какво става. Участникът съвсем неочаквано получи нареждане незабавно да напусне Къщата, без каквито и да било предизвестия. И докато съквартирантите вътре гадаеха какви може да са причините той да напусне Къщата така неочаквано, той самият бе покрусен от огромната трагедия, която го сполетя. Дими сам съобщи за смъртта на детето си, но предпочете да сподели болката само с най-близките си.

И докато приятелите му се изпратиха съболезнованията и подкрепата си на личната му страница, феновете му заляха мрежата със съболезнователни коментари. Много от тях станаха съпричастни с мъката му и скърбят за загубата на детето му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар