Трагедията на Дими покруси България

Гласувайте за статията

Интернет бе залят от съболезнователни изказвания

Личната трагедия на Дими от „Биг Брадър“ покруси България. Ден след като участникът в шоуто сподели на личната си страница в социалната мрежа, за смъртта на дъщеря си, форумите са залети от съболезнователни изказвания.

Трагедията на Дими покруси България

Трагедията на Дими покруси България

Приятелите на Дими побързаха да изразят съболезнованията си на страницата му в социалната мрежа. А интернет потребители заляха медийното пространство със съчувствени послания.

В първите минути след като се появи новината, мнозина отказваха да повярват, че това е истина. Слез като обаче, че оповестено, че новината идва от личния профил на Дими, хиляди изразиха подкрепата си, към страдащия баща.

„Няма по-кошмарно нещо от това да загубиш дете! Нека почива в мир!“, „Най-искрени съболезнования! Ужасно е, трагедия…“, пишат потресени интернет потребители. „Господ да му дава сили.“, „Съболезнования за огромната загуба“ изразиха хиляди, които станаха съпричастни към личната му трагедия.

На страницата на „Биг Брадър“ във Фейсбук, още стотици фенове побързаха да изразят подкрепата си към участника. Личната драма на Дими разтърси сериозно обществеността. В мрежата дори се поведе дебат дали не е най-добре да се спре излъчването на шоуто, в израз на съпричастност към трагедията на Дими. Засега продуцентите не смятат да прекратяват излъчването на предаването, но на страницата на шоуто мнозина изразиха не само моралната си подкрепа към Дими, но и споделиха мъката му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар