Димитър Рачков цака Мария Игнатова с новото си шоу (Комикът пуска предаването на гърба на бившата си)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков пуска новото си шоу на гърба на бившата си

Дългоочакваното шоу на Димитър Рачков ще започне по Нова телевизия на 7 март, неделя, обяви самият комик в социалните мрежи. Новината за новото предаване на комика се търкаля по медиите от година, но едва сега намира официално потвърждение.

Както Слави Трифонов се изпусна преди дни, предаването ще върви веднъж седмично, а за първи гост е поканен колегата на Рачков Краси Радков. Той бе до него и по време на голямото шоу в столичната зала“Арена Армеец“ миналата година.

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Снимка: Фейсбук

Публикацията на Рачков веднага бе коментирана от негови колеги. „Успех, обичам те“, откликна Хилда Казасян. „На добър час“, написа пък Стефан Илчев. Обявата за началото на шоуто със сигурност дава повод за празнуване на екипа на Николаос Цитиридис, защото първоначалната информация бе, Рачков ще прави предаване на гърба му всеки делничен ден. Засега водещият не уточнява в колко часа се ще излъчва неговото първо собствено шоу, но ако е вечерта, то той влиза в пряка конкуренция с бившата си любима Мария Игнатова.

Тя води „Папараци“ по конкурентната Би Ти Ви, като предаването й започва между 21.30 и 22.30 часа. Така двамата бивши ще се превърнат и в преки съперници за вниманието на зрителите в неделя, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар