Димитър Рачков сваля Преслава зад гърба на Мария Игнатова

Гласувайте за статията

Афинитетът на Димитър Рачков към Преслава се изразява не само с плоски шеги на сцената на „Като две капки вода“ а и в настоятелни свалки зад кулисите.

По сценарий Димитър Рачков го играе пленен от чара на Преслава и не допуска друг, дори Зуека, в близост до нея. Оказва се, че този афинитет на водещия не е просто забавна измислица, а истина! Откакто прекарват доста време заедно покрай снимките на „Като две капки вода“, Рачков все се чуди как да поласкае певицата и да й отправи красноречиви намеци.

Хора от екипа споделят, че Преслава и Митко все по-често се усамотяват и се хихикат на техни си шеги. Твърдят дори, че двамата вече са се срещали няколко пъти извън професионалните си ангажименти. Те са вечеряли насаме, но не е ясно дали са стигнали и до закуска или са се задоволили със задушевни разговори и куп шеги.

Димитър Рачков съвсем бил оглупял покрай влечението си към Преслава и не се и замислял за любимата си Мария Игнатова. Освен това не си правел труда да бъде оригинален и свалял певицата на годината по стария и изпитан начин – със смешки и закачки, на които определено е цар. Именно с чувството си за хумор комикът спечели красивата блондинка, с която водеха „Господари на ефира“. Сега номерът е проработил и при Преслава, но двамата гледат да се сдържат и да се държат на ниво пред останалите от екипа, пише slava.bg.

Рачков ще се окаже голям играч

Рачков ще се окаже голям играч

Маги Халваджиян също е надушил мераците на водещия и го е предупредил да внимава в картинката, за да не си създаде неприятности. Слуховете за любовните му подвизи още не са достигнали до ушите на Мария, но е въпрос на време тя да ги хване на калъп зад кулисите на „Като две капки вода“. Тогава Димитър Рачков ще трябва да влиза в обяснителен режим, но Игнатова надали ще му повярва, знаейки, че самата тя се е поддала на чара му същия начин.

presi-224x300

Преслава и Рачков се познават отдавна

ra4kow-mariq

Димитър и Мария се гаджосаха в Господарите

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Димитър Рачков сваля Преслава зад гърба на Мария Игнатова”

  1. zlatena

    мар. 23. 2016

    Нормално тя Преслава си е курвичка

    Reply to this comment

Добавете коментар