Димитър Рачков побеля от нерви, ближе рани по морето (Подробности)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков потърси утеха в морето.

След като обяви публично раздялата си с Мария Игнатова, Рачков потъна вдън земя. Той бе категоричен, че повече няма да коментира темата. И докато изплуват все нови и нови разкрития за връзката и раздялата на звездната двойка, Митко иска никой да не го занимава! Докато блондинката си гледа кефа с Алекс Раева, на бившият й любим са му потънали гемиите.

Той е стегнал куфарите за Несебър, заминавайки съвсем сам. В южния курорт се е срещнал със свои близки приятели, които да му помогнат да върне емоционалния си баланс. Но дори те останали неприятно изненадани в какво окаяно състояние е любимият ни и вечно усмихнал водещ. От усмивката на Рачков сега няма и следа, а косата му е рязко побеляла от нерви. Затова ще му се наложи да се боядиса за новия тв сеозн.

Напоследък Митко може да бъде забелязан всяка вечер в хитови клубове в околностите на Бургас. Там той се подвизава в мъжка компания и се опитва да удави мъката с алкохол. Видимо няма купонджийско настроение и видимо другите и самият той се е принудил да излезе, уж за да се поразсее. Но за никого не е тайна, че любовната драмата с Мария не му излиза от главата, както и шумния обществен отзвук.

Преди да се появи отново в национален ефир, но този пък не в комбина с Игнатова, Рачков е решил да прекара известно време и в родната Твърдица. Родителите му са силно притеснени за него заради всичко, което му се насъбра. Както стана ясно, майка му Станка никога не е приемала Мария за своя снаха. Но сега, след раздялата им, сърцето й се къса за любимия й син, пише retro.bg.

Димитър Рачков приема случилото се много тежко

Димитър Рачков приема случилото се много тежко

Митко ще трябва да успокои страстите и да вкара ред в мислите и чувствата си доста бързо. Въпреки че с Мария няма да водят заедно „Господари на ефира“. те неизбежно ще се срещат по коридорите на студията. А по всичко личи, че тези срещи ще бъдат много по-болезнени за Рачков, особено след последните скандални разкрития.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар