Димитър Рачков пиянства с Кремена Халваджиян (Вижте как дразни Мария – Снимки)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков като отвързан след раздялата с Мария, комикът й прави напук, като пиянства с шефката си Кремена

Димитър Рачков съвсем му е отпуснал каиша, след като се раздели окончателно с Мария Игнатова. За актьора, който отново се озова в редиците на ергените нощния живот се превърна в ежедневие. Като свободен мъж той не спира да обикаля нощните заведения по малките часове.

Снимка: ПИК

Рачков бил спипан да пиянства не с кого да е, а с жената на шефа си – Кремена Халваджиян. И то в нейното заведение. Снимките, които разобличават Митко са от клуба на съпругата на Маги. Които често са арена за фирмените купони на продуцента.

Снимка: ПИК

На кадрите се вижда колко развеселен е Рачков и какъв блясък има в очите от изпития алкохол. Който е гаврътнал поне няколко големи питиета за да добие този поглед. В компанията на Кремена комикът се черпи с марковото френско шампанско Моет. Цената, на което тръгва от 300 лева нагоре.

Снимка :ПИК

Това, че с Рачков не виждаме бившата му половинка Мария Игнатова не е никак чудно. Чаровната блондинка не се е появявала в заведението на арменския клан от миналата есен.

Снимка: ПИК

Комикът пък искал да дразни бившата си изгора. Като непрекъснато посещавал бара и споделял компанията на шефовете си като така искал да отдалечи Мария от тях, за да съсипе окончателно телевизионната й кариера.

За никого не е тайна, че благодарение на връзката си с Митко русокосата актриса натрупа доста активи покрай него. Двойката бе редовно канена за водещи на сватби, партита и кръщенета.

Към днешна дата обаче към Игнатова никой не проявявал интерес. Тя била на издръжка на майка си, която върти успешен бизнес с облекла, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Димитър Рачков пиянства с Кремена Халваджиян (Вижте как дразни Мария – Снимки)”

  1. XA !

    май 13. 2019

    а оня отзад е тони милтенов клюну… възкръснал….

    Reply to this comment

Добавете коментар