Димитър Рачков обиди Алисия публично: С Анелия не са ли еднакви? (Всичко за гафа)

Гласувайте за статията

Алисия получи жестока обида в ефир Рачков я обърка с Анелия

Фолк звездата Алисия, за която се говори, че  е Принцесата в „Маскираният певец” публично бе унижена от водещия Рачков.

Водещият на шоуто по време на снощния лайв дали волно или пък неволно успя да нанесе жестока обида на певицата и то в национален ефир.

Снимка: kliuki.net

След като панелистите изказаха своите предположения кой се крие зад маската на Принцесата на видео стената се появиха снимките на евентуалната участничка. Като на две от тях бе Алисия. Когато комикът започна да обявява имената незнайно защо сбърка името на фолк звездата и я нарече Анелия. С което предизвика смях в публиката.

Снимка: kliuki.net

И макар да побърза да замаже гафа си Рачков като изтърси: „Ми те са едни и същи”, зрителите останаха с впечатлението, че той нарочно натърти на факта, че за него всичките фолк певици са с еднаква визия заради многото си пластични корекции. Като са се превъърнали в клониниги и човек трудно може да ги различи една от друга.

Малко по-късно Митко направи още един гаф с Дивна и Райна. Като се разбра, че лекия жанр му е чужд. Запознати обаче твърдят, че дори под маската на Принцесата се видяло как на Алисия не й станало приятно да я сбъркат с колежка.

Според слуховете вакарелската фолк дива не дружи с никой от бранша. Не я обичат и колегите й, които странят от нея заради отмъстителния й нрав, предават от show.blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар