Димитър Рачков награби Светлана Василева на афтърпартито на Капките (Мария Игнатова аут от купона – Нови снимки)

Димитър Рачков награби Светлана Василева на афтърпартито на Капките (Мария Игнатова аут от купона – Нови снимки)
3 (60%) 1 vote

Димитър Рачков награби Светлана Василева, Мария Игнатова дори не получи покана

За разлика от миналата година, тазгодишният купон след края на „Като две капки вода” събра всички участници, водещи и технически екип в столичното заведения на Кремена Халваджиян.

През 2018 година победителят Славин Славчев липсваше от партито, но този път сегашният Стефан Илчев делеше масата на шефовете-семейство Халваджиян и дори се качи на сцената, за да изпее няколко песни. След което замина на участие в заведение в Студентски град.

На дансинга на макс се раздадоха Деси Добрева, Мария Илиева, балетисти от шоуто. Чалга пък пя Милко Калайджиев, въпреки че в заведението на съпругата на продуцента Магърдич Халваджиян фолк не се пуска.

Димитър Рачков

Снимки: Once Upon a Time Biblioteka

На сцената беше още Папи Ханс, който също купонясва здраво, въпреки че преди три седмици погреба баща си.

Водещият Димитър Рачков пък делеше времето си между Кремена Халваджиян и бившата шефка на Би Ти Ви Светлана Василева. Василева от няколко години е изпълнителен директор на фирмата на Магърдич.

Двамата се показаха в опасна близост, а бившата на Митко-Мария Игнатова липсваше от празненството като според запознати дори не е получила покана, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар