Димитър Рачков награби Светлана Василева на афтърпартито на Капките (Мария Игнатова аут от купона – Нови снимки)

Димитър Рачков награби Светлана Василева, Мария Игнатова дори не получи покана

За разлика от миналата година, тазгодишният купон след края на „Като две капки вода” събра всички участници, водещи и технически екип в столичното заведения на Кремена Халваджиян.

През 2018 година победителят Славин Славчев липсваше от партито, но този път сегашният Стефан Илчев делеше масата на шефовете-семейство Халваджиян и дори се качи на сцената, за да изпее няколко песни. След което замина на участие в заведение в Студентски град.

На дансинга на макс се раздадоха Деси Добрева, Мария Илиева, балетисти от шоуто. Чалга пък пя Милко Калайджиев, въпреки че в заведението на съпругата на продуцента Магърдич Халваджиян фолк не се пуска.

Димитър Рачков
Снимки: Once Upon a Time Biblioteka

На сцената беше още Папи Ханс, който също купонясва здраво, въпреки че преди три седмици погреба баща си.

Водещият Димитър Рачков пък делеше времето си между Кремена Халваджиян и бившата шефка на Би Ти Ви Светлана Василева. Василева от няколко години е изпълнителен директор на фирмата на Магърдич.

Двамата се показаха в опасна близост, а бившата на Митко-Мария Игнатова липсваше от празненството като според запознати дори не е получила покана, предават от hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.