март 29, 2024

Димитър Рачков изгрява с ново шоу от есента

https://kliuki.net/liubopitno/dimitar-rachkov-izgryava-s-novo-shou-ot-esenta/166710 Kliuki.net
Димитър Рачков изгрява с ново шоу от есента

За момента все още не е решено дали ще е сам

Мълвата носи, че Димитър Рачков пак се е уредил.

От тази есен новото шоу „Звездите в нас“ ще замести „Маскираният певец“, а негов водещ, както вероятно вече се досещате ще е комикът Димитър Рачков.

Към момента текат кастинги не само за участници в шоуто, които ще трябва да имитират своите любими музикални знаменитости, а и за публика.

Димитър Рачков изгрява с ново шоу от есента

Вероятно си спомняте, че наскоро Димитър Рачков лично обяви, че от есента ще е лице на нов формат, след като Нова тв решиха да спрат шоуто му.

Той обаче не пожела да издаде други подробности. Предвид, че форматът е нов (до момента е излъчен само един сезон във Великобритания) се очаква, че продуцентът Маги Халваджиян ще заложи на изпитана стратегия при избора на лица.

За никого не е тайна, че Димитър Рачков се радва от години на солидна аудитория и в този ред на мисли именно той е най-логичният избор за водещ. Още повече да не забравяме факта, че с Халваджиян са доста близки и ходят заедно дори по почивки.

Все още обаче не е ясно дали Рачков отново ще работи с Герасим Георгиев-Геро или ще бъде сам. Във Великобритания шоуто е с един водещ, но не е изключено у нас водещите да са двама.

Освен това е любопитно и кое ще е звездното жури, което ще оценява изпълненията на участниците. На този етап се спрягат имената на Алекс Раева, Ненчо Балабанов и Азис, но по всяка вероятност ще има и четвърти член на журито.

Във Великобритания съставът на журито е бил от двама мъже и две жени.

Прави впечатление, че Халваджиян се опитва да се доближи максимално до британското жури. Един от членовете на журито във Великобритания бе Адам Ламбърт, който изнася концерти с „Куин“ след кончината на Фреди Меркюри. В същото време Азис наподобява до голяма степен на него.

Алекс Раева пък е като Шеридан Смит – популярна певица, актриса и тв водеща.

Третият член на журито в оригиналното издание на формата е Джейсън Манфорд, който също като Ненчо Балабанов е актьор, комик, тв водещ и певец.

Четвъртият член от британското жури е известната актриса от музикалния театър Бевърли Найт. За момента обаче все още не е ясно кое ще е лицето, което ще заеме четвъртото място в българското жури.

Източник: Уикенд