Димитър Рачков друса яки телеса на плажа (Вижте как се излага с шкембе и паласки – Потрес фото)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков яко се изложи, младоженецът с шкембе и паласки на плажа в Тоскана

Димитър Рачков показа твърде неподдържано тяло. И ако до сега никой не го бе виждал по бански комикът лъсна на снимки от плажа в Тоскана. Където с Мария Игнатова сключиха скоро брак.

Става ясно, че кадрите са снимани дни след като двойката си каза „Да” в Италия пред кумовете си Магърдич и Кремена Халваджиян. Както и в присъствието на още няколко близки приятели.

Снимка: Галерия

Край морето актьорът позира на плажа по бански. Но гледката никак не е лицеприятна. Напротив, фигурата му никак не е привлекателна. Личи си, че се е отпуснал по биреното шкембенце, което показва и по паласките, които друса. Както и по отпуснатите гърди, които засенчват по големина тези на половинката му. Явно, че отдавна не е посещавал фитнес зала и е наблягал на нездравословна храна и алкохолни напитки.

В сравнение с него Мария Игнатова, която вече му е законна съпруга е много елегантна и демонстрира перфектната си форма на плажа, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Комикът е на само на 45 години, а в тялото изглежда като някой бързо застаряващ чичко отдал се на охолен живот.

За съжаление и кумът му Магърдич Халваджиян не е в перфектна форма. Но все пак Маги е на 51 и може д си позволи някое и друго килце отгоре.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар