Димитър Рачков друса кючек на РД на 22-годишното си гадже (Комикът като чичо на гостите й – Снимки)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков спретна чалга рожден ден на плеймейтката Анита

Димитър Рачков цяла нощ е друсал кючек за здравето на любимата си Анита, която в понеделник стана на 22 години. Плеймейтката е празнувала рождения си ден с актьора в заведението на фолк звездата Константин, между летящи салфетки, сервитьорки по прашки и полуголи клиентки, свидетелстват очевидци.

Самият Константин пусна кратки клипчета от дискотеката си, в които показва как са се забавлявали бившият актьор от Народния театър – Димитър Рачков, и неговата актуална половинка Анита. В кадър влизат полуголи момичета, които въртят бенгалски огньове, жени по бюстиета и прашки, както и салфетки, които хвърчат около звездите. А в центъра на купона е самата Анита, издокарана в тясна бяла рокличка с презрамки и дълбоко деколте, която едва покрива задните й части. Върху този тоалет се спускат малко по-дълги златисти ресни, подчертаващи формите на съблазнителната блондинка.

димитър рачков и анита

Снимки: Инстаграм

За сметка на нейното разкрепостено облекло, което не оставя почти никаква работа за въображението, Рачков като кавалер на рожденичката е облечен спретнато като отличник – в чиста бяла риза. Техният домакин Коцето, като истински бохем, пък е бил в тъмна риза, разкопчана почти до кръста. Според очевидци, Митко никак не изглеждал щастлив от обстановката, която половинката му е избрала, за да отбележи личния си празник. Той изглеждал нелепо в подобна среда, особено като се има предвид, че само преди няколко месеца отбеляза собствения си рожден ден в съвсем различна обстановка и компания, писа Уикенд.

Бившият Господар на ефира през септември миналата година стана на 48 години с парти, което напълно отговаря на неговата възраст. Той бе поканил гостите си около голяма маса, заредена със салати, погача, печено месо и много чаши. Хората около масата бяха все на възраст, сходна с неговата, както и две деца. Гостите бяха Маги и Джуди Халваджиян, „баджанакът” му Евтим Милошев, женен за бившата му жена Христина Апостолова, която също бе в компанията, синът на актьора – Митко млаши и синът на Христина от Евтим – Петър. Единствената в компанията, която не беше нито в средна, нито в детска възраст, бе гаджето на Рачков – Анита. На нейния рожден ден пък той като че ли е бил единственият, освен собственикът на дискотеката, който наближава петдесетака.

Рачков започна да посещава клуба на Коцето след първата си раздяла с Мария Игнатова преди няколко години. Преди да се залюби с Анита обаче той ходеше там в компанията на мъже на своята възраст като Станимир Гъмов и Боби Турбото. Сега излиза само с нея и, според очевидци, изглежда нелепо.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Димитър Рачков друса кючек на РД на 22-годишното си гадже (Комикът като чичо на гостите й – Снимки)”

  1. Ташаци

    юни 18. 2021

    Жив ташак си Рачков!

    Reply to this comment

Добавете коментар