Димитър Бербатов уреди Деа и Елиа с жилища за милиони (Вижте как ги глези)

Гласувайте за статията

Димитър Бербатов за пореден път доказа, че е супер татко!

Димитър Бербатов може в момента да не рита за никой отбор, но намери нова начин, с който да продължи да бъде любимец на всички. Той е един от най-активните ни спортисти в социалните мрежи, а любимите както негови, така и на феновете му снимки определено са тези, на които позира със своите две прекрасни дъщери. Любящият им татко определено обича да прекарва времето си с тях, забавлявайки се с всевъзможни игри и забавни задачи, а междувременно да заснема всичко, за да пази мил спомен за след години.

Именно към бъдещето на дъщерите му Димитър Бербатов е насочил усилията си в последно време. Че ще получат най-доброто образование е ясно на всички. Вече е ясно и къде ще живеят, когато „пораснат големи“. Мислейки в перспектива, футболната ни звезда е направил сериозна финансова инвестиция в бъдещето на Деа и Елиа.

Бербо е купил два огромни апартамента, по един за всяка от дъщерите му. Любопитното е, че жилищата са в София, а не някъде в чужбина, което за пореден път затвърждава факта, че той иска да се върне и да се установи за постоянно в родината си, както и че иска двете му ангелчета да живеят близо до него и до корените си, пише bgdnes.bg.

Димитър Бербатов уреди щерките си

Апартаментите са позиционирани в идеалния център на столицата, в нови сгради са и за тях футболистът е брои милион и 200 хиляди лева – по 600 хиляди за всеки! Жилищата са четиристайни, по 150 квадрата и е трябва да поизчкат, докато в тях се нанесат новите им собственици. Деа е на 7 годинки, а Елиа е само на 4, но Димитър Бербатов отсега иска да бъде спокоен, че нищо няма да им липсва. Вероятно декориранаето и обзавеждането на жилищата ще стане по-късен етап, когато двете принцеси ще могат да дадат и своето мнение по въпроса – нали те ще живеят там!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар