Димитър Бербатов и Елена неразделни (Не го пуска и по купони сам)

Гласувайте за статията

Димитър Бербатов и Елена напоследък са неразделни, заедно разпускат по морето

Това лято, след приключване на договора с Монако, Димитър Бербатов и Елена, заедно с децата си, прекарват по голяма част от времето си в България. И неочаквано почти навсякъде с футболиста е й съпругата му Елена. Това малко изненада феновете, защото досега той не я водил със себе по партита, тя винаги си е стояла вкъщи с децата.

Димитър Бербатов и Елена

Димитър Бербатов и Елена неразделни и по купони

Явно ситуцията се е попроменила, навярно Елена не го пуска и по купони сам, и сега двамата заедно купонясват по морето, преди той да вземе съдбовното си решение накъде да поеме след Монако.

Затова чаровният футболист заведе съпругата си на дискотека в Слънчев бряг. Там, разбира се веднага бе разконспериран, въпреки нахлупената, почти до очите, шапка. Издаде го високият му ръст. Но пък остана приятно изненадан, че все още почитателите му не са го забравили.

Димитър Бербатов и Елена предпочели една от най-актуалните в момента дискотека в Слънчев бряг, „Бедрум” като там се повеселили заедно с аверите на футболиста Александър Томаш и Тодор Кючуков, понастоящем треньор на вратарите от „Б” група.

Запознати споделят, че малко след полунощ, грижовният съпруг завел половинката си да си почива, а той се върнал при другарите си за още час-два.

Освен внимателен съпруг, той е и много грижовен баша. Скоро писахме за разходката му с по-голямата си дъщеричка Деа, която глезеше и обгрижваше непрекъснато.

Но в момента Бербатов е на кръстопът. Пред него стои много важна дилема, да реши накъде след Монако, коя оферта да предпочете. Очаква се, че това свое решение той ще съобрази със семейството си, както постъпи при избора на Монако.

Димитър Бербатов и Елена

След Монако – а сега накъде?

Феновете му го обвиняват, че прекалено много се съобразява със семейството си и най-вече със съпругата си Елена при избора на отбор. Че тя командвала вкъщи и се съобразявала повече със страната, където ще живеят с децата, а не с отбора, в който професионално ще се изявява футболистът. И дори в момента той отказва на италиански отбор. Жена му не желаела да живее в Италия, поне такива са слуховете. И заради това преди три години Бербо не уважил офертите на престижния Ювентус и Фиорентина.

Вместо на Апенините, Елена предпочитала Гърция за живеене. Предстои скоро да разберем какъв ще е изборът и накъде ще се отправи семейството на Димитър Бербатов и Елена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар