Димитър Андонов отнема Марая на Мария заради развода с Гущеров?

Гласувайте за статията

Димитър Андонов е най-ядосан на бившата си съпруга заради развода й, може да й отнеме детето

Димитър Андонов може да отнеме Марая от Мария след развода на певицата. Последните слухове гласят, че бизнесмена от Благоевград е бесен на бившата си, че подлага на подобни изпитания малката им дъщеря.

Както е известно, двамата се разведоха преди повече от пет години, а преди две Мария се омъжи с гръм и трясък за столичния милионер. От няколко месеца насам обаче, бракът им върви надолу и двамата стигнаха до развод.

Слуховете разкриват, че най-тежко новината за раздялата преживява малката Марая, която от много малка е с милионера. И го обича като роден баща. Той също бе безкрайно привързан към момиченцето и търпеше изцепките на майка й най-вече заради нея, но накрая дори това не може да спаси брака им.

Мълвата носи, че Марая дори е настояла да остане при пастрока си след развода, но това разбира се, е невъзможно. Гущеров от своя страна признал, че единственото, за което съжалява е, че губи доведената си дъщеря, която обича като свое дете.

А истинският й баща Димитър Андонов бил толкова бесен заради поредните изцепки на Мария, че е готов да вземе детето при себе си незабавно. Когато певицата се омъжила за бизнесмена, той с известна неохота приел факта, че Марая е по-привързана към втория си баща, отколкото към него. Но след скандалния развод на певицата е готов на всичко, за да спести на дъщеря си цирка с майка й.

Що се отнася до Мария, засега фолк звездата пази мълчание по повод на разрива с Гущеров. Тя е категорична, че не таи лоши чувства към него. Според слуховете, певицата няма да вземе и лев от парите на съпруга си. И то защото е подписала предбрачен договор. Разводът трябва да се финализира преди края на лятото.

Марая на Мария съсипана от развода на певицата с Гущеров

Марая на Мария и Димитър Андонов съсипана от развода на певицата с Гущеров

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар