март 28, 2024

Диляна Попова с нелеп аксесоар в борбата с коронавируса (Вижте как се изложи)

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-s-nelep-aksesoar-v-borbata-s-koronavirusa-vizhte-kak-se-izlozhi/159601 Kliuki.net
Диляна Попова с нелеп аксесоар в борбата с коронавируса (Вижте как се изложи)

Скандалната моделка Диляна Попова, която сме свикнали да свързваме най-вече с бурната й връзка с Асен Блатечки, отколкото с изяви на модния подиум, явно приема борбата с коронавируса като лична кауза.

Оказва се, че красавицата крие неподозиран талант. Както пише „България днес“, тя усърдно поддържа уменията си в шивашкото изкуство.  Дори често създава дрехи, които продава по магазините. И ако до този момент хубавицата не застава открито с името си зад своите продукти, сега не се свени да обяви публично, че шие предпазни маски.

Диляна е приела присърце борбата с коронавируса. Дизайнерските маски с необичайни мотиви засега раздава напълно безплатно. Благородното й начинание посрещна много позитивни коментари, както и поръчки. Съвсем очакване не се хареса на друга част от активните интернет потребители. Хората отбелязват, че с дизайнерското си бижу с изобразени големи устни моделката прилича на “професионалистка”. Факт е, че маската, с която позира Диляна, е нестандартна. Вероятно и не е съвсем подходяща за употреба в ежедневието. Доброволната изолация явно действа вдъхновяващо на новоизлюпената актриса и тя трябва да реализира творческата си енергия в нещо креативно. Усилията й безспорно заслужават подкрепа. От друга страна, възниква въпросът дали аксесоарът не е по-скоро нелеп, отколкото модерен. Така, стремейки се да повдигне духа си и да снабди някого с нужната маска, топмоделката за пореден път скандализира обществото. А може би преднамерено насочи негативните коментари към себе си.

Припомняме, че въпреки перипетиите и безбройните скандали към момента Диляна Попова и популярният български актьор Асен Блатечки са заедно и са решили да загърбят миналото. Техният син Борил вече има възможността да расте и с двамата си родители.

[caption id="attachment_162868" align="aligncenter" width="300"]Диляна Попова с творението си Диляна Попова с творението си
Снимка: HotArena[/caption]