Диляна Попова скъса джоба (Манекенката пак по дефилета за без пари)

Диляна Попова скъса джоба (Манекенката пак по дефилета за без пари)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова скъса джоба, приема покани за ревюта, за без пари

Диляна Попова скъса джоба. Топ манекенката прие да гастролира отново на модния подиум и то направо за без пари. Кризата е ударила сериозно моделката, след като се раздели с бащата на сина си Асен Блатечки.

Както е известно двамата се разделиха няколко месеца след раждането на бебето, а Диляна не поиска никаква издръжка за себе си и малчугана. Тя бе твърдо решена сама да се справя с всичко, но модния й бутик започна да закъсва и манекенката се принуди да приема предложения за участия в ревюта.

Въпреки че манекенките у нас се оплакват, че най-високата сума за ревю е 500 лв, Диляна Попова не отказва предложения и хонорари, тъй като има и дете за отглеждане. Тя прие поканата да участва на галавечерта на наградите „Златна игла”, за да представи и грим на сестра си Елиза Попова, която също получи отличие за най-добър гримьор на годината.

В столичните среди коментират,че манекенката скоро ще свири втора цигулка, тъй като сестра й е по-заможна и от нея. За самата Диляна това не изглежда да е особен проблем, предвид факта, че двете са си невероятни близки, а тя много се радва за успехите на сестра си.

Така или иначе, след като се раздели с бащата на сина си, Диляна Попова не крие, че не й е лесно да се справя сама с грижите за детето и работата. Още повече, че в момента не приема и актьорски ангажименти, с които по-рано компенсираше проблемите с бутика си.

Диляна Попова отново се върна на модния подиум сн. Булфото

Диляна Попова отново се върна на модния подиум сн. Булфото

В момента манекенката се стреми да остане встрани от прожекторите, за да не привлича внимание върху личния си живот и сина си Борил. Опитите й да скъса с имиджа на звезда и да отглежда спокойно детето си обаче, не се увенчаха с успех и тя се върна отново към предишните си модни ангажименти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар