Диляна Попова скри Борил от татко му Асен Блатечки (Актьорът не е виждал малкия от месеци)

Диляна Попова скри Борил от татко му Асен Блатечки (Актьорът не е виждал малкия от месеци)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова мъсти на Блатечки чрез сина им

Диляна Попова скри Борил от татко му Асен Блатечки. Актьорът не е говорил с наследника си по телефона вече над един месец, а последната им среща била през пролетта, и то за кратко.

Според запознати моделката била бясна на актьора, затова че плаща минимална издръжка за сина си и по този начин го наказвала.

От началото на лятото Попова живее на морето заедно със сина си. Звездата от „Love.net“ нарочно заминала, за да откъсне тотално детето си от Блатечки. Тя била наясно, че заради натоварения си график Асен няма да може да пътува и да вижда Борил.

Диляна Попова и Асен Блатечки синВъпреки многократните молби на актьора да си дойдат за няколко дни в столицата, за да види детето, Диляна категорично отказвала. „Тук съм по работа и не мога да си позволя нито ден почивка. Парите ми трябват, това дете има нужда от дрехи и обувки! Тия 200 лева, дето ми ги даваш, са доникъде“, натяквала Попова на Асен.

Не е ясно защо Блатечки праща минимална издръжка за сина си, предвид тлъстите му доходи. Неотдавна ексминистърът на културата Вежди Рашидов разкри, че само от хонорари в театъра Блатечки взима по 50-100 хиляди лева. Отделно актьорът участва и в сериали, където според артгилдията му плащат по 5 бона на месец.

В същото време поканите за фотосесии към Диляна Попова рязко паднали след раждането на Борил. Моделката сама гледа сина си и отказала доста предложения заради невъзможност да съчетае майчинството с професията си. Отскоро Попова рекламира бански костюми, за да свързва двата края.

А наесен, когато малкият тръгне на градина, Диляна ще се появи отново и на малкия екран. Актрисата е приела оферта да води собствена рубрика в „Преди обед“, където ще търси млади таланти. Дотогава обаче Попова няма намерение да се връща в столицата и отсякла пред Асен: „Който има зор да ни види, знае къде сме“, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар