Диляна Попова от родилка до БГ модна икона (Как заслужи титлата?)

Гласувайте за статията

Диляна Попова бе отличена за пореден път за стила и красотата си.

Преди дни Диляна Попова получи наградата БГ модна икона. На стилна церемония Академията за мода, начело с проф. Любомир Стойков, отбеляза най-стилните личности в родния хайлайф. Освен красивия модел и майка, статуетки във формата на смокиново листо получиха още четирима. Това са Антон Хекимян, Любен Дилов-син, Таня Скринска и Йоана Буковска.

Диляна Попова бе отличена в сферата на модната индустрия. Тя се завърна в нея с гръм и трясък след раждането на сина си Борил. Сякаш никой не забеляза отсъствието й. защото името й бе слизаше от вестникарските заглавия. Покрай страдалческия образ на самотната майка, който тя винаги е отхвърляла, красавицата се доказа като силна и борбена жена. А това винаги допълва красотата, както външната, така и вътрешната.

След като роди преди две години, мимолетната изгора на Асен Блатечки неусетно възвърна форма и постепенно поднови модните си ангажименти. Засне музикален клип с Теди Кацарова, стана рекламно лице на различни марки, дефилира на Седмицата на модната, застана пред обектива за куп фотосесии. И всичко това, докато се грижи за малкия си чаровник Борил.

А, да не забравяме, че междувременно не изневери на стила си.

Въпреки всички трудности, които преживява, така и не видяхме Диляна Попова в неугледен вид. Като представител на света на модата тя не може и да си го позволи. Но, все пак, и тя е човек. Раждането я направи още по-красива, а и до днес си е по момичешки прекрасна.

Неангажиращото й, но винаги добре премерено облекло. Коженото яке и клин, правата коса и тишърта. Тя се превърна в доказателство, че красотата на една жена не зависи нито от дрехите й, нито от мъжа до нея. така моделът успя да детронира от поста БГ модна икона бляскави звезди като Галена и Алисия.

Диляна Попова стана БГ модна икона

dilyana

Те живеят, за да бъдат забелязвани, а Диляна Попова няма как да остане незабелязана! Сега тя повече от успешно предава чувството си за стил на сина си, който от малък е моден диктатор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар