Диляна Попова продава ултрамодерния си дом заради Блатечки (Вижте с какъв лукс се разделя)

Диляна Попова продава ултрамодерния си дом заради Блатечки (Вижте с какъв лукс се разделя)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова се разделя с ултрамодерния си дом, актрисата го продава за 300хиляди

Диляна Попова, която се събра с бащата на сина си е предприела неочаквана крачка. Няма и година откакто актрисата се сдоби с така мечтания дом и вече го е обявила за продан. Луксозното жилище се появи в агенция за недвижими имоти и чака своя нов стопанин.

Миналата година през лятото синеоката красавица брои 100 хилядарки в евро за апартамента, който се намира в затворен комплекс. За покупката му Попова тегли банков кредит, а според нейни близки рамо й ударил и Асен Блатечки с част от парите.

Дома на актрисата, който е 99 кв. метра е обзаведен с дизайнерски мебели. Има голяма дневна с кухня към нея, големи френски прозорци, просторна спалня с дрешник за тоалетите и баня. В която смятаната за една от на-красивите нашенски се къпе край внушително пано с образа на Ума Търман от култовия филм „Криминале”.

Снимки: Инстаграм

Според запознати миналата година Диляна Попова не се надявала любовта й с Асен да се възроди затова направила голямата инвестиция. Сега обаче когато двамата заедно с Борил живеят като семейство се появили някои неудобства от локацията на семейното им гнездо.

На Блатечки не му допаднала идеята да живее извън столицата. Не, че Иваняне е далеч. Но заради ангажиментите си, които били разпокъсани във времето му се налагало по няколко пъти на ден да се връща в иначе модерното, но отдалечено от центъра жилище. След като и Диляна възроди кино кариерата си и на нея й се налага често да пътува. Така, че едва смогвала с професионалните си задачи и тези свързани с отглеждането на Борил.

Попова се надявала да препечели и някой лев защото е обявила цена на имота от 148 хиляди в евро, предават от ПИК.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар