Диляна Попова прати Борил на градина (Бабите спряха да го гледат?)

Гласувайте за статията

Диляна Попова заведе Борил на детска градина, няма кой да гледа хлапето

На Диляна Попова й се наложи да се раздели с сина си Борил. Актрисата  и моделка е много ангажирана със снимки и репетиции затова прати хлапето на детска градина.

Истинска наслада за очите бе да се види как момченцето, водено за ръка от красивата си майка стъпва напето с раничка на гърба. Диляна като една отговорна мама лично заведе Борил в градината. Където ще прекара по-голямата част от деня, предават от електронното издание hotarena.net.

След като цяло лято моделката и сина й бяха по морето където се радваха на присъствието на татко Асен от тази есен наследникът на Блатечки ще бъде самостоятелно момче.

По всичко личи, че Борил няма търпение да се срещне с другите деца. Още щом с майка си наближи входната врата се затича с пълна сила към нея. Е, преди това не пропусна да се раздели с Диляна с нежна целувка.

Малкият юнак е голям любопитко и няма търпение да се включи в игрите с другите малчугани. За радост на Диляна липсваха сълзи при раздялата. С което Борил показа, че е голямо и пораснало момче.

Актрисата се снима в нов български филм. Тя ще участва и в мюзикъла „Оркестър без име”. Премиерата, на който ще е на 1 ноември в зала „Арена Армеец”.

Така, че Диляна Попова и сина й през деня ще са разделени. А вечер ще прекарват заедно и Борил ще разказва новите си преживявания на мама.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар