Диляна Попова с паник атаки след раздялата с Блатечки (Вижте как съсипа нервите си)

Гласувайте за статията

Диляна Попова е сринала нервите си покрай скандалната си афера с Асен Блатечки

Диляна Попова получава паник атаки откакто се раздели с актьора

Диляна Попова получава паник атаки откакто се раздели с Асен Блатечки. Красивата моделка буквално е съсипала нервите си покрай скандалната си афера с женения актьор. И въпреки, че двамата се разделиха, последствията за здравето й все още я мъчат.

Неслучайно Попова определя раздялата им като цунами, в което не иска да участва повторно. Тя се чувствала емоционално и физически изтощена, като единствено спасение открила в сина им Борил.

Драмите покрай личния й живот се отразили на здравословното й състояние. Близки до красавицата издадоха, че получава нещо като паник атаки, когато остане сама. Поради тази причина е извикала майка си, която не се отделя от нея. Самотата е големият страх на Диляна, с което не може да се пребори на този етап, пише Hotarena.net.

Диляна ПоповаДепресивните й състояния зачестяват, но нейните близки са търпеливи и полагат неимоверни усилия да я извадят от пропастта, към която се е запътила.

Двойката се раздели още докато моделката беше бременна. Тогава в медийното пространство се появиха обидни епитети за Попова. Нарекоха я разбивачка на семейства и лоша жена. Блатечки излезе по-сух от скандала, особено когато се върна при съпругата си.

Диляна твърди, че 2 години преди раждането на сина й се е отдръпнала от моделството, но сега отново прави стъпки да се върне. Преходът обаче не е съвсем лесен. Тя се включи в няколко рекламни кампании, но нищо по-голямо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Диляна Попова с паник атаки след раздялата с Блатечки (Вижте как съсипа нервите си)”

  1. Afrodita

    юни 07. 2017

    Поне има майка, която я обича, моята майка ме съсипа ,заедно с мъжа ми, действаха срещу мен, има по страшни случаи, предателство на роднини, майка ,брат предатели

    Reply to this comment

Добавете коментар