Диляна Попова отговори на Блатечки: С Борил не се нуждаем от теб!

Диляна Попова отговори на Блатечки: С Борил не се нуждаем от теб!
5 (100%) 2 votes

Красивата Диляна Попова потвърди, че се справя се сама с отглеждането на детето, няма нужда от баща му

Диляна Попова хвърли бомба в медийното пространство. Дни след изявлението на Асен Блатечки, че е скъсал с нея още преди година красивата моделка и актриса откровено потвърди, че е поела на крехките си рамене цялата отговорност за отглеждането на Борил, научихме от България днес.Диляна Попова с Борил1

Макар останала сама да се грижи за прекрасният си син Диляна Попова признава, че изпитва върховно щастие да има до себе си Борил. Тя е изключително щастлива да прекарва всеки свободен миг с растящото дете. Малчуганът я радва с опитите си да бърбори и с пакостите, които се опитва да направи.

А отскоро Борил се мъчи да направи първите си стъпки и забавлява всички с забавните си опити да се задържи на още непохватните си крачета.

Божествено е чувството на щастие, което изпитва красивата брюнетка гледайки първите опити на детето да проходи. Диляна Попова смята, че след повече от година след раздялата с бащата на Борил я е споходило невероятно спокойствие и тя се чувства цяла. Необременена от раздели и събирания, които да й пречат да изживее пълноценно този дар от бога майчинството.

„Не съм самотна нито се чувствам сама, това ми дава сили да се справям със ситуацията“ признава манекенката.

Диляна Попова споделя, че винаги може да разчита на майка си, която й помага, когато има неотложни професионални ангажименти.

Красавицата заявява, че няма нужда от бащата на Борил, тя може да се справи сама с отглеждането на най-милото същество в живота й.

Относно връзките си с мъжете Диляна Попова признава, че е имала много мъже в живота си, но нито един не е успял да я промени или да отнеме нещо от душата й, която сега принадлежи изцяло на Борил.

След раздялата с Асен Блатечки моделката се чувства много силна и щастлива майка.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Диляна Попова отговори на Блатечки: С Борил не се нуждаем от теб!”

  1. Кака Сийка

    Дек. 11. 2015

    Толкова поръчкова статия-ще се разплача просто от тази „супер Мама“!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар