Диляна Попова остана без пари (Вижте кой се грижи за нея)

Диляна Попова остана без пари (Вижте кой се грижи за нея)
3 (60%) 1 vote

Диляна Попова закъса, Блатечки я заряза и актрисата остана без лев

Леля Елиза осигури пари за подаръци на Борил

Леля Елиза осигури пари за подаръци на Борил

Диляна Попова яко закъса. Моделката остана без ангажименти. Откакто роди Борил все по-трудно си намира работа. Нито в киното, нито в модните среди я търсят. А от дизайнерството не е изкарала и лев от няколко месеца.

Диляна и Елиза

Диляна и Елиза

Елиза Попова направо е осиновила сестра си Диляна и нейният син Борил. Асен Блатечки се върна при семейството си и се затруднява да издържа двете си семейства. Направо забрави, че синът му има нужда от доста неща, а Диляна няма с какво да му ги осигури.

Както е известно Асен Блачечки, мачото на българското кино има голяма дъщеря Катерина от съпругата си.

Гримьорката Елиза се спуква от работа за да остави средства на Диляна, пише „Всеки ден“.Тя е щастлива, че сестра й е дарила рода им с наследник. Щедрата лелята не пести средства за любимия си племенник и почти е осиновила него и майка му.

Елиза Попова поема всякакви ангажименти. Тя се наема да гримира и за по-малко пари, за да може да отдели средства за изпадналата си в нужда сестра. Гримьорката редовно посещава Диляна и й оставя по 100, 200 лева. Дори на моменти за месеца сумата възлизала на хилядарка, разказват близки до Попова.

Да имаш такава сестричка е истинско щастие, коментират приятели. Лелята винаги купува нещо когато ходи да види племенника си и Диляна. Дори още преди да се роди Борил Елиза накупила за бебето бебешки дрешки, креватче, както и най-необходимата козметика.

Диляна Попова е изключително благодарна на Бог, че има такава добра сестра, която й помага в трудните моменти. Актрисата не веднъж е споделяла пред приятели, че всеки би мечтал за сестра като Елиза.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар