Диляна Попова натиска Блатечки за второ дете (Вижте как го хвали за отношението към Борил)

Диляна Попова натиска Блатечки за второ дете (Вижте как го хвали за отношението към Борил)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова не спира да сипе суперлативи какъв баща е Асен Блатечки

Диляна Попова иска да роди второ дете. Това призна самата тя в интервю за LoveStyle. Моделката не крие, че й харесва да бъде майка и се надява да има поне още едно дете. И макар да не го казва в прав текст, мнозина заподозряха, че тя се надява отново таткото да е Асен Блатечки. По когото тя не спира да сипе суперлативи какъв невероятен баща е.

Според нея синът й прилича физически 99 процента на баща си Асен Блатечки, а вътрешно и емоционално е на нея, защото е чувствителен, раним, бързо се натъжава и разплаква. „Много се вслушвам в Борил. Понякога дори за важни, житейски неща в разговора си вадя изводите за това как да постъпя. Той ме учи да да оценявам всеки момент, да живея сега и да се чувствам щастлива от това, че всичко е наред.

Между Борил и Асен има много силна връзка. Той по съвсем различен начин общува с него. Понеже ние сме повече жени – аз, майка ми, сестра ми и това внимание леко го е разглезило, но към баща си има респект. Мъжката връзка си е друга“, казва още красивата майка.

Диляна Попова и Борил

Снимка: Lifestyle

Тя не крие, че е преминала през тежък период в личен план след раждането на сина си Борил, но сега е щастлива.

„В началото наистина ми беше много трудно, изключително зле ми влияеше всичко. Имах и някакви депресивни състояния, но с времето се научих да преработвам и отсявам тези неща, които не би трябвало да ми влияят. Просто вече започнах да не отдавам значение на хора, които не са важни за мен. Много пораснах, помъдрях и това ме промени. Станах по-търпелива, защото преди бях страшно импулсивна, като кибрит, не задържах нищо в себе си. Вече мога да броя не до десет, а до сто“, споделя Диляна пред списание LOVE style.

На въпроса дали е щастлива в личен план и има ли мъж до нея сега, красавицата признава: „Да, много съм щастлива, но не желая да коментирам и да говоря повече“, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар