Диляна Попова като принцеса на бала си (ТОП-4 на бг звездите като абитуриентки – Снимки)

Гласувайте за статията

Диляна Попова като Пепляшка на бала, цялата в розово и с прибрана коса

Диляна Попова се показа като абитуриентка. Красавицата пусна снимка от бала си. На фотото тя позира с най-близките си хора.

Младата красавица е в компанията на приятеля си Финчи, майка си и баща си. Диляна е истинска красавица в розовата си бална рокля. Тоалетът й на абитуриентка е много стилен и с него тя изглежда като истинска принцеса. И както самата тя коментира милото фото, че спазила традицията на Пепеляшка – да е с розова рокля и да се прибере боса.

Диляна Попова на абитуриентския си бал
Снимка: Инстаграм

Феновете на Попова са категорични: „Абе, мама и тате са създали шедьовър!🌹❤️ Най-красивата жена,която съм виждала.🥰”, а други веднага забелязват, че е одрала кожата на баща си.

Луиза Григорова абитуриентка
Снимка: Инстаграм

Луиза Григорова също сподели как е изглеждала на бала. Бременната актриса се показа от преди 11 години. По онова време когато е абитуриентка тя вече е била модел с успешна кариера. Избрала роклята си от Милано като се доверила на стилистите, с които работи. Из бутиците се представяла като рок звезда, на която й престои гала вечер.

Мари Будева на бала
Снимка: Инстаграм

Щерката на Гала, Мари Будева също си спомни абитуриентската си вечер. Тя пусна фото от бала си, който бе преди четири години. Тя е облечена в приказен гащеризон на български дизайнер и благодари на мама за „принцеския” си бал.

Силвия Петкова като абитуриентка
Снимка: Инстаграм

Силвия Петкова също изненада с кадър като абитуриентка. Актрисата, която е позната като бунтарка не изневерила на стила си е се появила не с луксозен автомобил, а с линейка извън строя, украсена с балони. Тя избрала къса зелена рокля и вместо прическа си сплела косата на множество плитки, предват от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар