Диляна Попова под карантина в луксозния си дом (Снимки от семейното й гнездо с Блатечки)

Гласувайте за статията

Диляна Попова в изолация, красавицата се покри в дизайнерския си дом

Диляна Попова взе мерки за социално изолиране по време на пандемията с COVID-19.  Красавицата се затвори в луксозния си дом и показа как прекарва времето си в карантина.

Моделката спазва всички препоръки и си стои вкъщи. И макар да тъне в елегантна обстановка и за нея не е лесно да в тази извънредна ситуация.

Показвайки снимки от семейното си гнездо с Асен и Борил Попова написа, че положението прилича на военно, но трябва да сме отговорни хора.

Диляна Попова под карантина
Снимка: Инстаграм

Красивата половинка на Асен Блатечки намери с какво да се занимае, за да не й тежи изолацията. От фотосите се вижда, че тя е пробвала кулинарните си умения с първата си, опечена от нея баница.

Диляна Попова се грижи големия котарак, коийто и прави компания
Снимка: Инстаграм

Освен това се е научила да шие маски собственоръчно от материали каквито й са под ръка. Диляна показа и гостенина си, който е в дома им по време на заразата. Това е голям котарак, който й прави компания, предават от life.dir.bg.

Актрисата признава, че да си стои в къщи й е добре. Заредена е с храна, с билки, с много книги, с филми и доста шоколад.

Диляна Попова позира за снимките в домашни условия с широк и удобен панталон, черно боди с тънки презрамки и зелени сатенени ръкавици.

Вижте повече снимки от семейното гнездо на чаровната моделка в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар