Диляна Попова и Блатечки станаха истинско семейство (Празнуват заедно ЧРД на Борил)

Гласувайте за статията

Вчера синът на Диляна Попова и Асен Блатечки стана на три години.

Малкият Борил бе най-щастливото дете на света благодарение на родителите си. Диляна Попова и Блатечки загърбиха всички неразбирателства в името на сина си. Напоследък двамата актьори успяха да затоплят отношенията си, въпреки че Асен окончателно се върна при съпругата си Катерина.

Благодарение на нейната либералност и разбиране, звездните родители успяха да подарят поредния незабравим рожден ден на малкия Борил. Преди дни той тръгна на детска градина. А личният му празник събра не само мама и тате, но и много негови приятели. За локация на събитието бе избран столичен детски център.

Рожденикът е пременен с бяла блуза, сако и панталон. Красивата му майка Диляна Попова също заложи на кремава рокля с флорални мотиви. Таткото не остана по-назад и се издокара с бяла тениска. Борил със сигурност е бил най-доволен, че посреща празника с родителите си. Но не по-малко щастлив е останал и от купищата подаръци, които е получил. Най-любима се оказа количка под формата на самолет.

Диляна Попова пък се похвали с красив букет от бели рози. Той най-вероятно й е подарък от Асен Блатечки. Актьорът напоследък е станал безупречен по отношение на нея и малкия. Както знаем, той се е заел да им намери и купи подходящо жилище, в което да се чувства уютно и спокойно.

Диляна Попова и Блатечки са отдадени на сина си

Диляна Попова и Блатечки са отдадени на сина си

Явно секссимволът не се притеснява, че в дома, закупен от него за сина му, може да се настанил и друг мъж. Заговори се, че Диляна Попова дори е запознала бащата на детето си с новия си любим Парашкев. А отношенията между актьорската двойка вече са на такъв етап, че Борил е единственото, което ги свързва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар