Диляна Попова и Блатечки на семейна ваканция във Валенсия (Работят за второ бебе?)

Гласувайте за статията

Диляна Попова и Асен правят още едно бебе в Испания

Диляна Попова и Асен Блатечки за първи път са заедно на семейна ваканция в слънчева Валенсия. Двойката, която се прочу с непрекъснатите си раздели и събирания сега изпитват ренесанс в любовта си и са взели общия си син Борил с тях.

Момченцето до сега ходеше на море само с майка си. Тъй като родителите му се скараха и се разделиха малко след като се роди. Но от зимата актьорът и моделката отново станаха двойка. Те обаче рядко се появяват заедно на публични места и са много предпазливи да демонстрират връзката си.

Снимки: Инстаграм

Именно по тази причина не са по родното море, а са избрали далечната дестинация. Надявайки се там да намерят спокойствие. Диляна и Асен Блатечки споделил на верни приятели, че вторият опит да заживеят като семейство се оказал много по-успешен и отношенията им били хармонични.

Говори се, че влюбените планирали да скрепят връзката си с още едно дете. А  намеци за второ бебе не липсват. Приятелки  на синеоката красавица се шегуват като под кадрите от романтичната ваканция й пожелават да им донесе армаган. Но не  обичайните магнити, а  бебе, предават от retro.bg.

Снимка: Инстаграм

Красавицата отдавна призна, че иска семейство с повече деца. Скоро моделката ще стане на 38 години и може би моментът за втора бременност е настъпил. Асен пък гони петдесетте и на влюбените ще им е добре да си имат и момиченце. Така голямата мечта на Диляна да има и дъщеричка ще се сбъдне.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар