Диляна Попова и Блатечки показаха любовта си в клип (Вижте колко се обичат)

Гласувайте за статията

Диляна Попова и Асен Блатечки на крилете на любовта, възпяха страстната си връзка в музикален клип

Диляна Попова и Асен Блатечки показаха колко много се обичат. И макар актьорът да се луташе доста време между новата си любима и бившата си жена от една година избра да е с модела. От който има син.

Снимка: kliuki.net

В песента на известния композитор, тесктописец и музикант Дани Милев „Това си ти” лъсва цялата истина за страстната любов на Асен и Диляна. Клипът на песента, в който участват влюбените пресъздава в черно-бели краски техния любовен роман. Който преминава през много изпитания и трудности през годините.

Снимка: kliuki.net

Може би затова съвсем очаквано баладата се превърна в хит. Нейната премиера беше този месец и стана истинска сензация.

От начало идеята на Дани Милев била само Диляна да се снима. Поканил я и красавицата се съгласила. Но когато Асен разбрал, че в любовник на половинката му ще се превъплъти музиканта и ще снимат разголена сцена под душа категорично забранил на Диляна като й казал, че или се снима с него или отказва участието, предават от hotarena.net.

Снимка: kliuki.net

Проявената бурна ревност от страна на Блатечки накарала Попова да обясни ситуацията на автора и изпълнителя на баладата. Дани Милев се съгласил и отстъпил на Блатечки мястото си. И може би за добро защото почитателите са категорични „Нежна, прочувствена и с добър замисъл в музикално отношение! Поздравления!”, пишат те за песента и клипа.

Вижте и видеото на „Това си ти“!

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Диляна Попова и Блатечки показаха любовта си в клип (Вижте колко се обичат)”

  1. zori

    юни 18. 2019

    Невероятно скучна песен и клиширан клип.

    Reply to this comment

Добавете коментар