Диляна Попова и Асен Блатечки семейно на море (Вижте колко са щастливи с Борил)

Гласувайте за статията

Диляна Попова е на крилете на любовта, актрисата е на море с сина си и баща му Асен

Диляна Попова и Асен Блатечки го раздават като истинско семейство в последно време. Красивата брюнетка се радва на истинска семейна идилия. Тя, Асен и Борил за заедно на море. Актьорът не спира да се грижи за малкия си наследник.

Въпреки, че греховната им афера приключи с гръм и трясък преди три години още по времето когато Диляна беше бременна Блатечки се оказа, че е много грижовен баща.

Бившите от скоро са в опасна близост и често ги засичат заедно. На много хора може да им се струва изненадващо, но въпреки, че доста време бяха в обтегнати отношения днес демонстрират прекалена близост, предават от електронното издание bgdnes.bg.

Съвсем скоро Диляна и Асен бяха засечени да оглеждат нови жилища. Блатечки решил да купи за Борил и майка му нов по-голям дом. Защото известен факт е, че брюнетката отглеждаше сина си в малка гарсониера.

Според запознати двойката се държала като истинско семейство. Говори се, че дори си поделяли домашните задължения. Като например изхвърлянето на кофата с боклука.

Актьорът който е известен като лошото момче на българското кино уж официално се прибра при първата си жена Катерина. Но не спира да се среща й с Диляна. Жена му прости изневярата и забрави за обидата, която й нанесе. Но Асен няма да изостави наследника, с който го дари красивата актриса. А малкия Борил умира от щастие когато е заедно с татко си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар