Диляна Попова и Асен Блатечки пак заедно, крият заради жена му (Двамата се натискат на тайно парти – Подробности)

Гласувайте за статията

Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха, пазят е тайна връзката си заради законната му съпруга

Диляна Попова и Асен Блатечки изживяват ренесанс в отношенията си. Бившите любовници пак са заедно. Но не дават гласност на подновените си контакти от страх да не разярят жена му Катерина.

Скоро двамата се появили заедно в заведение на популярна италианска верига за храна. Където техни колеги от „Сълза и смях” празнували след представление фурора, който сътворили на сцената.

Снимка: ХотАрена

Калин Врачански, Силвия Лулчева и Елена Петрова били сред присъстващите. Които се събрали да отпразнуват успеха си. Актьорите затворили една от залите. Където се повеселили дружно.

Най-изненадващо за всички след като излязъл от гримьорната Блатечки се появил на афтърпартито в компанията на Диляна Попова. Двамата се държали съвсем като пресни влюбени. Интимничели, държейки се за ръцете и през цялото време си гукали, коментират поведението им служители на сатиричния театър.

Още с пристигането си Асен и Диляна си поръчали спагети за храна. А след това се включили в общата веселба на актьорската трупа. Като забравили да се притесняват, че някой ще ги заподозре и може да донесе клюката на законната половинка на актьора.

Колеги на Блатечки се подсмихват и коментират, че Асен се е уредил с две жени. Едната за пред хората, а другата да си стои вкъщи, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар