Диляна Попова и Асен Блатечки окончателно се събраха (+ Планират ли второ бебе?)

Диляна Попова и Асен Блатечки окончателно се събраха (+ Планират ли второ бебе?)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова и Асен Блатечки отново заедно, влюбените окончателно с събраха

Диляна Попова и Асен Блатечки пак се носят на крилете на любовта. Бившите любовници заживяха като семейство под един покрив.

Те решиха да си дадат още един шанс защото старата любов ръжда не хваща и се увериха, че са създадени един за друг. Най-доволен от подновяването на връзката им естествено е сина им Борил. Който е на седмото небе да живее и с мама и с татко.

Асен се върна при Диляна преди около половин година когато отново заряза жена си Катерина. За която твърдеше, че е жената на живота му. Оказа се обаче, че по-силна е любовта към Попова. Която не е просто увлечение, а истинска и силна страст.

Влюбените не отричат, че отново са заедно. Но и не парадират с интимните си отношения само за да не наранят с постъпката си бившата на актьора и неговата дъщеря. Която приема много болезнено раздялата.

Снимка: Фейсбук

Пред списание DIVA красивата моделка обаче разкрива, че е много щастлива откакто се събра с Асен. Тя споделя, че нещата когато трябва винаги се случват. Но мисли, че прекалено голямо внимание се е обърнало на връзката им преди и това е нанесло вреда в отношенията им. Защото Диляна е човек със силно чувство за справедливост и лъжите я изкарват от кожата.

С Блатечки не само са заедно, но и планират да имат още деца. Красавицата споделя, че ще роди поне още едно. Но би искала да има три или четири. Но понеже даде живот на Борил на по-зряла възраст ще се задоволи с още едно, предават от hotarena.net.

Влюбените обаче не планират сватба. Асен няма брак даже с Катерина. С която имаше 15 годишно съжителство.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар