Диляна Попова използва Борил, за да изкарва пари (Моделката закъса за средства)

Гласувайте за статията

Диляна Попова използва сина си, за да закрепи бюджета

Диляна Попова изкарва пари от малкия Борил

Диляна Попова използва Борил, за да изкарва пари. По всичко личи, че моделката е сериозно закъсала за средства, след като бизнесът й със собствена марка дрехи и обувки се провали с гръм и трясък. Затова е решила да използва интереса към сина й, за да си докарва допълнително финанси и да закрепи бюджета.

Малчуганът помага на мама с рекламните й ангажименти. Последно Борил участва в кратко видео в мрежата – реклама на продукти за коса. От известно време Диляна се занимава предимно с фотосесии и участва в реклами. Моделката се отказа от бизнеса с дрехи и обувки.

Диляна ПоповаЛюбопитното е, че бащата на малчугана – Асен Блатечки, помага в отглеждането му и редовно дава пари на Диляна. Наскоро двамата дори бяха изловени да оглеждат жилища заедно, тъй като Попова не се чувствала комфортно в настоящото си.

Появиха се слухове, че именно Блатечки е този, който ще плати за апартамента. Тъй като се чувства гузен, задето изостави моделката и сина им малко след раждането му, за да се върне при законната си половинка Катерина и дъщеря им Катя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар