Диляна Попова избяга в Доминикана заради новата афера на Блатечки

Диляна Попова избяга в Доминикана заради новата афера на Блатечки
5 (100%) 2 votes

Диляна Попова избяга в Доминикана заради новата афера на бащата на сина си

Диляна Попова е в Доминикана без сина си и без мъж до себе си

Диляна Попова избяга в Доминикана заради новата афера на Асен Блатечки. Както знаете, от няколко седмици упорито се шушука, че актьорът е забил водещата на България търси талант Мария Силвестър. С която прекарват доста време заедно покрай шоуто, в което той е жури.

asen-blatechkiА от екипа издават, че отношенията им определено не са само приятелски и колегиални, тъй като двамата гледат да прекарват всеки момент заедно и очевидно флиртуват един с друг.

Като потвърждение за това е и поведението на самата Диляна. Моделката е доста добре запозната с шавливия нрав на бащата на сина си, който успя да омае и нея, въпреки, че си имаше дългогодишна половинка. Но докато Катерина е свикнала със системните му изневери, то Попова не можела да преглътне току така предателството му.

Пред приятелките си тя не спирала да беснее, че секссимволът продължава със старите си навици, докато тя стои вкъщи и гледа сина му. Затова Диляна решила да си подари екзотична почивка, най-вече за да избяга от приказките за новата афера на любовника си.

Моделката избрала Доминикана, курорта Пунта Кана, където е отседнала в имението на Мая Илиева.

Малкият Борил пък е оставила на грижите на татко му, надявайки се по този начин да го отклони поне малко от новата му тръпка, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар