Диляна Попова за връзката си с Блатечки: Чувствах се грешница заради жена му! (Вижте признанията й)

Диляна Попова за връзката си с Блатечки: Чувствах се грешница заради жена му! (Вижте признанията й)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова е била на дъното, след като Блатечки я заряза след раждането на сина им

Диляна Попова проговори, макар и изключително предпазливо за любовта си с Асен Блатечки. В интервю за Нова телевизия моделката призна, че не обича да коментира личния си живот заради сина Борил, който след няколко години ще може да прочете казаното от нея в интернет и да се почувства зле.

Красавицата призна, че най-трудният момент в живота й бил, след като родила детето си. Hotnews.bg припомня, че тогава бащата на хлапето Асен Блатечки избра да се върне при първата си жена Катерина и Диляна сама отглеждаше момчето си.

Диляна Попова и Асен Блатечки

Снимка: ХотНюз

„Имаше период, в който преживях тежко някои моменти. Не давах интервюта и се затворих в себе си”, сподели Диляна Попова, която не отрече, че тогава се чувствала като грешница заради първата жена на Блатечки. Днес обаче тъжния момент е в миналото, защото двамата с актьора са заедно.

„Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и лошите моменти. В момента с него сме заедно. Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич. Винаги се притеснявах за сина ни, защото често се пишат неща, които изобщо не са така. Не знаех как ще ги приеме”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар