Диляна Попова заряза близките си на произвола на Съдбата

Гласувайте за статията

Моделката не се вясвала в родния си град, близките й едва свързвали двата края

Диляна Попова заряза близките си на произвола на Съдбата

Диляна Попова заряза близките си на произвола на Съдбата

Звездата от „Стъклен дом“ Диляна Попова рядко се сещала се семейството си в плевенското градче Гулянци. Съседи на красавицата разправят, че моделката от години не е стъпвала в родната си къща. Според тях Диляна се е взела за голяма звезда, откакто започнала да се разсъблича за модни списания.

По-възрастните хора от Гулянци били възмутени от голите изяви на красавицата. Те не гледали с добро око и на скандалния имидж, който тя гради в последните няколко години. Съгражданите й се радвали единствено на сериала „Стъклен дом“, в който се изявява. По цяла седмица обсъждали случващото се и се ядосвали, че актрисата не споделяла с баща си как ще се развият нещата.

По думите на съседи и познати Диляна не помагала финансово на близките си, което принуждавало баща й Краси да работи от сутрин до вечер за насъщния. Таткото на Попова въртял автосервиз и не излизал от него даже през почивните дни. Ходел омазан в масло и с изпокъсани работни дрехи, пише вестник „България Днес“.

Таткото на моделката е известен в риболовните среди като един от най-големите бракониери. Той обикалял близките язовири и чрез забранени средства ловувал нощем. След това препродавал рибата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар