Диляна Попова живее в скромна гарсониера с Борил (Снимки)

Диляна Попова живее в скромна гарсониера с Борил (Снимки)
3.5 (70%) 2 votes

Диляна Попова живее в моминската си гарсониера с Борил, моделката напусна дома, който Блатечки им купи

Актрисата Диляна Попова се оказа горда майка и жена. Тя веднага напусна жилището, което Асен Блатечки купи и се прибра в скромната си гарсониера.Диляна Попова и нейният религиозен кът и златната рибка

Моделката предпочита никому да не е длъжна, а сама да поеме тежкия кръст на самотна майка. Тя отново обитава маломерното си жилище от 50 квадрата, научихме от Hotarena.

Тук Диляна Попова отглежда сина си Борил и се е постарала за него да има всякакви удобства.

Домът е малък и скромен, но чист и подреден. Въпреки, че холът кухнята са заедно, слети в едно актрисата е успяла да си спретне и религиозен кът. Там на почетно място е поставена Библията. А за малкия Борил в аквариум се кипри малка златна рибка.

На рафтовете моделката е подредила книги, не липсват и картини, които в тесния апартамент подсилват чувството за уют и домашно спокойствие.

А кухнята на Диляна Попова блести от чистота в унисон с всичко останало. Самотната майка е боядисала скромната по площ гарсониера в светли пастелни тонове, които да създават чувство за пространство.

Най-интересният кът е терасата на Диляна Попова. Преди време нагли крадци се промъкнаха в дома, който е на първия етаж. Ошушкали всичко каквото им попаднало, дори отнесли кафе машината на моделката, барабар с лаптопа и телевизора.

За да се предпази от подобни набези Диляна Попова сложила решетки на терасата. И за да не изглежда, като затвор тя вплела цветя в металните решетки. Получило се едно чудесно решение, хем я пази, хем я разкрасява.

А липсата на мъжко присъствие в дома Диляна Попова компенсира с комшията си Пепи, който й е приятел от ученическата скамейка. Той живее няколко етажа над нея и винаги се отзовава, когато го повика.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар